Werkwijze

Kennismakingsgesprek

We komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw zorgvraag te bespreken. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en verduidelijken we de werking van Private Care.

We hechten veel belang aan een zorgvuldig intakegesprek. Tijdens dit gesprek trachten we zo veel mogelijk informatie te achterhalen m.b.t. de juiste zorgnood. Hoe beter wij geïnformeerd zijn hoe een betere match we kunnen maken tussen zorg assistent en uw geliefde.

Het gesprek gaat door in de woning waar onze zorg assistente zou verblijven.

Selectie en rekrutering van uw zorg assitent

Eenmaal we weten aan welke voorwaarden uw zorg assistent moet voldoen gaan we actief op zoek naar geschikte kandidaten. We stellen onze kandidaten voor aan u en laten de definitieve keuze aan u.

Opstart zorg assistent

Mensen met MS wordt geadviseerd verschillende leefregels te hanteren, om de klachten zo veel mogelijk onder controle te houden. Onze zorg assistenten kunnen u hier begeleiding in bieden en ontwikkelingen in de gaat houden. Zo is het belangrijk dat er voldoende balans is tussen rust en activiteit. Blijven bewegen is essentieel en hier kunnen onze zorg assistenten de motivator zijn om actief te blijven.

Gedurende het verblijf

We blijven u en onze zorg assistent opvolgen tijdens de hele periode dat hij of zijn inwoont. Niet enkel het welbevinden van onze klanten is belangrijk maar ook dit van onze zorg assistenten.

Verder verzorgen we alle administratie die komt kijken bij inwonende zorg.

Onze waarden gedurende het ganse traject:

Webinar Private Care
23 Mei 2022

Webinar Private Care
25 April 2022

Webinar Private Care
28 Maart 2022