"We hebben ons Moeke terug gewonnen."
Mijn moeder was 89 jaar en deed alles nog zelfstandig. Toen zij plots was gevallen en haar heup had gebroken veranderde alles. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en onderging een operatie voor een nieuwe heup. We wisten dat dat op haar leeftijd een gewaagde keuze was. Ze had een matige revalidatie en toen het ziekenhuis zei dat ze helemaal gerevalideerd was moest ze naar het bejaardentehuis. Ons Moeke had twee wensen: Thuis blijven wonen en niemand ten last zijn. Toen heb ik samen met mijn broer en zus besloten om voor haar te zorgen. Er was gefragmenteerde hulp te vinden, maar dat was niet gecoördineerd en fulltime thuiszorg was ook niet mogelijk. Als je dag en nacht bij je ouder bent dan veranderd heel de kind – ouder band. Toen hebben wij Isabelle ingeroepen voor inwonende zorg. Na 9-10 maanden kon ons Moeke weer zelfstandig wonen en zijn we blij dat we inwonende zorg hebben gekozen.
Een ouder dame lachend met een jongere man
Wim Hens
Klant
"De klik was er meteen."
Wij hadden eerst inwonende zorg via een ander bedrijf, maar daar kwamen er 4 dames per dag. Wij wilde gewoon een vast iemand die bij ons kwam inwonen. Wij zijn toen verder gaan kijken en kwamen toen uit bij Private Care. We hebben onze wensen verteld en zij zijn toen een bijpassend inwonend assistent gaan zoeken. We hebben een gok gewaagd door haar alleen via de telefoon te leren kennen en toen zij hier aankwam was de klik er meteen. We zijn zeer tevreden over hoe Private Care alles heeft geregeld. We zijn blij dat we de overstap naar Private Care hebben gemaakt.
Het logo
Dirk uit Kapellen
Klant
"Ze anticipeert en wanneer ik iets denk, heeft Angela er al voor gezorgd."
Mijn vrouw en ik lagen allebei tegelijk in het ziekenhuis. Landrea is dementerend en hulpbehoevend en artsen vonden dat zij naar een rusthuis moest. Landrea wilde dit absoluut niet, want ze heeft ook zelf vroeger voor haar moeder gezorgd en zelf wilde ik ook niet naar een rusthuis. In mijn ogen ontbreken daar alleen nog de tralies om een gevangenis te zijn, dus onze enige optie was meer hulp bij ons thuis. Wij hebben Private Care gecontacteerd en toen kregen wij Angela in huis. Als Angela merkt dat de zon wat te hard op Landea’s rug staat, trekt ze de gordijnen dicht. Ze ziet wanneer Landrea een tissue kan gebruiken bij het eten van haar fruit en zet dan de doos bij haar neer. Ze anticipeert en wanneer ik iets denk, heeft Angela er al voor gezorgd. Ik en Landrea hebben sinds de komst van Angela enkele kilo’s gewonnen. We zijn blij dat we inwonende zorg hebben kunnen vinden en al helemaal blij met Private Care.
Een zorgverlener dat een ouder koppel te hulp staat aan tafel
Marcel
Klant

Webinar Private Care
23 Mei 2022

Webinar Private Care
25 April 2022

Webinar Private Care
28 Maart 2022