Thuiszorg op maat van jouw behoeften en noden

Bij Private Care zijn we gespecialiseerd in inwonende thuiszorg zodat u van het comfort van eigen thuis kan blijven genieten.
Onze zorgassistenten zijn experten in hun vakgebied en hebben reeds jaren ervaring in het ondersteunen en begeleiden van hulpbehoevendenZe nemen de huishoudelijke taken op zich en voeren dagdagelijkse zorgbehoeften uit.
Zo ontzorgen ze jou en jouw geliefde.

Voor wie is onze inwonende zorg?

De inwonende thuiszorg van Private Care is gericht op:

 • Inwonende thuishulp voor ouderen
  • Inwonende thuiszorg
   Onze zorgassistenten voeren, naast de huishoudelijke taken, ook de dagdagelijkse zorgbehoeften uit.
  • Inwonende thuishulp bij eenzaamheid
   Door het wegvallen van de partner gaan veel ouderen zich eenzaam voelen. Onze thuishulpen zorgen voor verschillende sociale activiteiten voor dat gevoel tegen te gaan. Zijn steeds in voor een broodnodige babbel en hun aanwezigheid zorgt voor sociale warmte. 
 • Inwonende zorg bij ziekte
  • Inwonende palliatieve thuiszorg
  • Inwonende thuiszorg voor terminaal zieken
  • Inwonende thuiszorg bij dementie
  • Inwonende thuiszorg bij Multiple Sclerose
  • Inwonende thuiszorg bij Parkinson
  • Inwonende thuiszorg bij andere vormen van hulpbehoevendheid

Wie zijn de Private Care-zorgassistenten?

Onze Private Care-thuishulpen worden met zorg geselecteerd. Ze beschikken allemaal over voldoende ervaring in de specifieke zorg die nodig is als in het uitvoeren van huishoudelijke taken. Ze zijn zeer flexibel ingesteld en hebben een liefde voor de zorg.

Lees meer

Een jong koppel waarvan de dame in een rolstoel zit

Wat is de kostprijs van inwonende thuiszorg?

Bij Private Care werken we met een vast maandelijkse bedrag dat alle kosten bevat wat een duidelijk overzicht geeft van de totale kostprijs. 

Het is mogelijk de kostprijs van de thuiszorg die Private Care aanlevert te financieren via PVB- of PAB-budget, of deels via het Zorgbudget of zorgverzekering

Meer informatie

Hoe verloopt de aanvraag tot een inwonende thuishulp?

De aanvraag start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we uw zorgaanvraag bespreken en we de noden in kaart brengen. Op basis van de input en het gesprek gaan we op zoek naar de perfecte match waarvan we de selectie voorstellen.
Als de keuze gemaakt is, wordt er een goede opstart van de zorgassistent voorbereid en gedurende het volledige verblijft opgevolgd.

Naast de volledige ontzorging van selectie, opstart en opvolging van zorgassistent, regelt Private Care ook alle administratie die komt kijken bij inwonende zorg. 

Meer informatie

Webinar Private Care
23 Mei 2022

Webinar Private Care
25 April 2022

Webinar Private Care
28 Maart 2022