Onze missie

Private Care werd opgericht met als doel om ouderen en kwetsbare de mogelijkheid te bieden zorgeloos oud te worden in hun eigen woning.

Via ons aanbod van inwonende zorg willen we een volwaardig alternatief aanbieden voor alle senioren die niet naar een rusthuis willen gaan.

Via onze dienstverlening willen we ook mantelzorgers af en toe kunnen ontzorgen van hun taken.

Wie wij zijn

Private Care werd opgericht door Veronica en Isabelle. We hebben een passie voor professionele en persoonlijke zorg voor senioren die hun vertrouwen omgeving niet wensen te verlaten. We willen een volwaardig alternatief aanbieden voor alle senioren die niet naar een rusthuis willen gaan.

Tijdens het volledig traject staan we u bij met raad en daad. We volgen onze zorg assistenten op en sturen bij waar nodig.

Onze dienstverlening wordt conform alle Belgische sociaal juridische verplichtingen georganiseerd.

Isabelle De Ramée

Co-Founder

Een vrouw kijkend naar haar laptop

Sinds mijn afstuderen in 2003 -Maatschappelijk werk – heb ik steeds in Human Resources gewerkt waarvan de laatste 9 jaar als HR manager.

In 2019 besloot ik om de zekerheden van het werknemersstatuut in te ruilen voor de onzekerheden van het zelfstandige statuut. Het begrip “onzekerheid” is niet toevallig gekozen want de opstart van mijn zaak ging samen met de start van corona. Ik heb een jaar gewerkt aan de opstart van mijn eigen rekruteringskantoor (hogere profielen in de bouwsector).

Tot in het najaar van 2020 mijn schoonmoeder (89 jaar en alleenwonend) ten val kwam en haar heup en elleboog brak. Na een opname in het ziekenhuis en revalidatiecentra van om en bij de 2 maanden mocht ze opnieuw thuis. Omwille van corona hadden we haar niet meer mogen bezoeken en hadden we geen zicht op haar fysieke toestand.  Deze bleek al heel snel onvoldoende te zijn (eerste dag thuis 2 maal gevallen) om verantwoord alleen te wonen. Zoals zo velen wilde ze niet weg uit haar vertrouwde omgeving. Naar een woonzorgcentrum gaan was voor haar absoluut geen optie. Daar stonden we dan voor een voldongen feit zonder enige oplossing. Gedurende een maand heeft mijn man samen met zijn broer en zus de zorg fulltime op hen genomen door 24uur op 24uur aanwezig te zijn bij haar. Dit bleek niet enkel zwaar te zijn maar ook heel erg moeilijk combineer met een gezin en werk. Uiteindelijk kwamen we op het idee van 24u inwonende zorg. Jammer genoeg zijn we toen in zee gegaan met een organisatie waarvan we na het ondertekenen van het contract lazen in de media dat ze niet te vertrouwen waren. Vanuit deze eigen ervaring is het idee ontstaan om Private Care op te richten samen met Veronica, een collega uit de rekruteringswereld.

Er zijn zo veel mensen die graag in hun vertrouwde omgeving wensen te blijven ook al zijn ze zodanig zorgbehoevend dat dit niet meer verantwoord is. Voor al deze mensen willen we een verschil maken.  door dit alsnog mogelijk te maken.

Veronica Riseva

Co-founder

Mijn naam is Veronica,  mama van 3 prachtige kindjes. Na 12 jaar carrière als accountant en de komst van mijn dochtertje heb ik de beslissing genomen om mijn job te beëindigen en te beginnen aan wat ik altijd had gedroomd – mensen helpen.

In mijn geboorteland (Rusland) bestaan praktisch geen woonzorgcentra’s, ouders zorgen voor de kinderen en later worden de rollen omgedraaid. Mijn mening is, dat je als hulpbehoevende of bejaarde zelf mag kiezen of je nu naar een rusthuis gaat of in je eigen omgeving wilt blijven. Zo is het idee ontstaan om de organisatie Private Care op te richten.

We bieden een persoonlijke aanpak en we zijn 7/7 te bereiken. Kandidaten wordt zorgvuldig geselecteerd en hebben meestal ervaring in de zorg. 

Twee vrouwen kijkend en lachend naar een laptop

Vanessa Broeckx

HR & Administratie

Ik kan mezelf omschrijven als een energiek, dynamisch maar ook warm en familiaal persoon. Deze kenmerken, hand in hand met de nodige leergierigheid maken van mij de persoon die ik vandaag ben, met een hart voor administratie en HR. Doordat ik een familiaal persoon ben, kan ik me 300% achter het concept van Private Care plaatsen. Mensen de kans geven in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, maakt volgens mij voor velen een groot verschil in positieve zin. Uiteraard brengt dit alles een hele hoop administratie en personeelsvragen met zich mee, daarin wil ik onze klanten ontzorgen.

Een jongere vrouw poserend onder een boom

Webinar Private Care
23 Mei 2022

Webinar Private Care
25 April 2022

Webinar Private Care
28 Maart 2022